ToMyDoor, el servei de recollida i lliurament de vehicles

Amb ToMyDoor, recollim el teu vehicle, te’l rentem i te’l tornem al lloc que ens indiquis.

Així és ToMyDoor, un servei complementari als diferents serveis de rentat manual de vehicles (Rentat Manual Integral, Rentat + Tapisseria o Desinfecció amb ozó), que consisteix en recollir el teu cotxe en un punt determinat i portar-ho net a un lloc que ens indiquis, un cop estigui net.

El seu funcionament és molt senzill. Només cal que truquis per sol·licitar cita prèvia al telèfon 692 804 088, indicant-nos que vols incloure el servei ToMyDoor. Caldrà que informis si vols recollida i lliurament, així com les dades del lloc i l’hora, o només una de les dues opcions, ja que també tens la posibilitat de portar el teu vehicle a la benzinera i fer que una vegada s’hagi rentat, te’l portem al lloc indicat o viceversa.

Es tracta d’un servei molt estès a diverses zones d’Europa i Estats Units, però no és gaire habitual a la nostra zona. Aprofita el servei ToMyDoor per només 5 € addicionals a qualsevol dels serveis de rentat manual.

A més, si truques per reservar cita al telèfon 692 804 088, durant aquest mes de juny, i ens indiques la paraula clau «PRIMAVERA», el servei ToMyDoor serà totalment gratuit. Aprofita’n aquesta oportunitat!

moon
moon

0 Comment

Leave Comment