Nou servei Dog Wash, el sistema més innovador per rentar el teu gos

El sistema d’autoservei pel rentat de gossos ha estat dissenyat pensant en les necessitats tant dels amos com dels gossos.

A partir d’ara ja no hauràs de patir a l’hora de rentar el teu gos. Oblida’t de postures complicades o d’embrutar el teu bany. En la nostra estació de servei Gasuir Sentmenat hem incorporat un sistema d’autoservei per rentar els gossos, que et permet endreçar la teva mascota de forma còmoda i sense esforços.

Dog Wash disposa d’una banyera de grans dimensions, per poder rentar el teu gos sense haver d’ajupir-te. Mitjançant els diferents programes, podràs seleccionar fàcilment el procés de rentat desitjat: dutxa amb aigua calenta de 38ºC, xampú orgànic per gossos o amb tractament antiparàsits, condicionador i assecat amb dues opcions de potència. Tots els productes emprats han estat testejats per a garantir la cura i el benestar del teu gos.

A més a més, tens la possibilitat d’aturar el programa de rentat i tornar-ho a iniciar en el moment que ho necessitis, perquè paguis només el temps que hi destines. El teu gos estarà perfecte en pocs minuts, sense complicacions i a un preu molt assequible. Finalment, un cop hagis acabat de netejar la teva mascota, tens la possibilitat de desinfectar la banyera, de forma totalment gratuïta

L’autoservei pel rentat de gossos està situat a l’entrada de la benzinera, al costat del Túnel de rentat de vehicles de Christ i, per la teva comoditat, està ubicat dintre d’un divertit espai ampli i protegit per si fa fred o vens en un dia de pluja. També disposes de les màximes facilitats de pagament, ja que el sistema Dog Wash admet monedes, targeta de crèdit o la Targeta de Client Christ, amb la que pots accedir a altres serveis com el túnel de rentat o la bugaderia d’autoservei.

 

 

moon
moon

0 Comment

Leave Comment