El sistema d'autoservei pel rentat de gossos més innovador

Renta i eixuga el teu gos còmodament i sense eforços, a un preu molt assequible.

El sistema d’autoservei per al rentat dels gossos Dog Wash està pensat per complir un objectiu molt especial: ajudar els amos dels gossos a brindar a les seves mascotes tota la cura que necessiten a l’hora d’endreçar-les.

Oblidat de les postures complicades, dels esforços i del desordre que comporta rentar el teu gos a casa. El mecanisme Dog Wash ha estat dissenyat seguint criteris ergonòmics per a benefici de l’usuari. La banyera està posicionada a una alçada que resulti més còmoda per a la persona que renta al gos. Durant el procés de rentat, l’amo del gos està parat en una posició alçada, sense cap tensió incòmoda en l’esquena o en els genolls. Per aquest motiu, pot prendre tot el temps necessari per dur a terme el rentat. A més, la banyera del Dog Wash està equipada amb un revestiment de material antilliscant. Així, el gos pot romandre dintre sense perill i còmodament mentre duri el rentat.

Dutxa a temperatura de 38º

La dutxa subministra una quanitat ideal d’aigua, que es troba a una temperatura molt confortable de 38ºC. Es la temperatura més adequada pel rentat del gos.

Xampú orgànic especial per gossos

En seleccionar el programa “xampú”, aquest es barreja automàticament amb l’aigua de la dutxa. Així, s’aconsegueix una neteja uniforme i completa del pèl del gos.

Dos sistemes d'eixugat a escollir

Disposa d’un programa d’aire templat, amb opcions d’alta i baixa potència, en funció del pelatge del teu gos. Aconsegueix el millor resultat sense esforç.

I moltes més comoditats pel rentat del teu gos...

  • Una pantalla tàctil et permet seleccionar el programa rentat, al teu ritme: aigua, xampú, xampú antipuces, condicionador, eixugar... PAGA NOMÉS EL TEMPS QUE HI DESTINES.

  • Per a la teva comoditat, el sistema Dog Wash et permet pagar amb monedes, bitllets o amb la Targeta de Client Christ.

  • Després de netejar al teu gos, disposes d'un programa opcional especial per la desinfecció de la banyera. TOTALMENT GRATUÏT

Recent Posts

Evato