Amb WashPoint rentar i assecar la teva roba és molt senzill

T’oferim un servei de rentat i assecat els 365 dies l’any, de dilluns a diumenge de 8:00 a 22:00h

rentadores bugaderia autoservei

A WashPoint bugaderia podràs rentar i assecar la roba de la teva llar, en menys d’una hora. També peces de grans dimensions com nòrdics, cobrellits, mantes amb uns resultats professionals i al millor preu.

instruccions rentadores

Rentar i assecar la roba a WashPoint és molt senzill: carrega la màquina i introdueix l’import corresponent a la central de pagament. Selecciona el programa i automàticament s’iniciarà el rentat o asecat. No cal afegir ni detergent, ni suavitzant.

central de pagament

Amb la Targeta Client gaudiràs de preus especials a l’hora de rentar i assecar la roba. Si compres ara la nostra Targeta Client, obtindràs bonificacions del 10% i del 20% en les recàrregues.

Les rentadores i assecadores més eficients del mercat

La bugaderia autoservei WashPoint està equipada amb rentadores i assecadores Girbau, marca líder en equipament per bugaderies gràcies a l’eficiència i resultats professionals de les seves màquines. Compta amb les certificacions de qualitat ISO més exigents, així com la certificació EMAS de Gestió Ambiental.

I mentre rentes o asseques la roba, tens a la teva disposició una zona d’snacks i begudes, oberta els 365 dies l’any, on podràs prendre un refresc, un café o un snack.

Recent Posts

Evato